Plaćanje

PLAĆANJE POUZEĆEM

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznosom troškova dostave. Međunarodna dostava ne podržava plaćanje pouzećem.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN HR2625030071148002017 otvoren kod Sberbank d.d.

PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)

Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24 sata poslati ćemo vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba biti će poslana na vašu adresu.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Na stranici WSPay odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. WSPay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice. Imate omogućeno jednokratno plaćanje putem Maestro, Mastercard i VISA kartica, te plaćanje na 2-24 rate putem VISA Inspire, Visa Premium i Maestro karticama od PBZ-a. Te karticama od Erste Card Cluba, Diners i Maestro  na 2-12 rata te jednokratno Master i Discover.U nsšoj poslovnici u Kaštel Sućurcu možete platiti VISA OTP karticama jednokratni i na rate.