Ugostiteljstvo i hoteli

Ugostiteljstvo i hoteli

Za ugostiteljsko i hotelsko poslovanje razvili smo aplikacije Filip GastroPOS i F-Hotel. To su aplikacije koje mogu i samostalno raditi, a najveća prednost je integracija u hotelskom poslovanju. Račun i trošak gosta se može direktno povezati na sobu te naplatiti po obračunu smještaja.

Filip GastroPOS - blagajna za ugostiteljstvo je proizvod naše tvrtke koji pokriva sve potrebe poslovanja u ugostiteljstvu (caffe barovi, restorani, bistroi, konobe). Omogućava brz, jednostavan i siguran rad na touch screen ekranima ili standardnim PC ekranima. Ubrzajte prikupljanje narudžbi gostiju preko bežičnih PDA terminala, pripremu narudžbe na šanku i kuhinji, te jednostavno izdavanje računa. Omogućava višekorisnički rad preko LAN i WLAN mreže na neograničenom broju blagajni i bežičnih PDA terminala.

 

Aplikacija F-hotel je aplikacija za hotelsko-recepcijsko poslovanje. F-hotel je windows aplikacija za vođenje poslovanja hotela i služi za evidenciju rezervacija po smještajnim jedinicama (sobe, apartmani,…), prijavu i odjavu gostiju, naplatu smještaja i dodatnih troškova (piće, hrana, telefonija, prijevoz, razne usluge, SPA,..), prijava TZ, naplatu avansa, te izdavanje računa.